Sturridge: 'Geweldig om Suarez weer terug te hebben'

Luis Suarez en Daniel Sturridge lijken elkaar steeds beter te vinden. Dat een goede samenwerking tussen de aanvallers van Liverpool kan leiden tot iets moois bleek zondag tegen Sunderland (3-1 winst). Sturridge opende de score, terwijl hij de treffers van zijn aanvalspartner voorbereidde.

Sturridge: 'Geweldig om Suarez weer terug te hebben'

'Het is geweldig hem terug te hebben, het geeft ons meerdere opties. Hij is een van de beste spitsen ter wereld en we vormen een goed duo', meent Sturridge in gesprek met Sky Sports. 'Luis geeft me veel mogelijkheden in het veld. Voor mij is een assist net zo belangrijk als een doelpunt.'

Waar de samenwerking tussen de makkelijk scorende aanvallers naar toe gaat is voor Sturridge lastig te bepalen. 'Het is nog te vroeg om over de titel te praten. Wij kijken per wedstrijd, dat is wat telt. Het heeft geen zin om je nu al zorgen te maken over de toekomst', aldus de aanvaller.

De centrumspits van The Reds, met wie hij de tweede plaats in de Premier League bezet, tekende op dubieuze wijze de eerste treffer van de wedstrijd aan. 'Ik miste de bal, die toen via mijn arm in het doel belandde, maar ik deed dat niet bewust', legt Sturridge uit.

Suarez speelde vorige week voor het eerste sinds zijn schorsing weer namens Liverpool. De Uruguyaan maakte in de League Cup-wedstrijd tegen Manchester United (1-0 nederlaag) zijn rentree nadat hij tien wedstrijden aan de kant stond vanwege zijn schorsing voor het bijten van Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen