Summerville valt na Oranje-uitverkiezing ook individueel in de prijzen

Reacties

Crysencio Summerville is dinsdagavond in de prijzen gevallen. De aanvaller van West Ham United teert met dit zilverwerk nog op zijn tijd bij Leeds United. Summerville nam de PFA Award voor Speler van het Jaar van het Championship in ontvangst.

Summerville valt na Oranje-uitverkiezing ook individueel in de prijzen
© Pro Shots

Summerville schoot afgelopen seizoen heel het Championship aan diggelen. In totaal was de Nederlander goed voor negentien goals en negen assists op het tweede niveau van Engeland. Dat levert hem nu de award voor Speler van het Jaar op.

Eerder deze avond zag Summerville dat er nog meer prijzen werden uitgedeeld, met name voor de Premier League. Zo werd Virgil van Dijk opgenomen in het Team van het Jaar, werd Phil Foden uitgeroepen tot Speler van het Jaar en Cole Palmer is het Talent van het Jaar. Voor Summerville zijn het mooie dagen, want hij werd ook opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Summerville maakte afgelopen weekend zijn officiële debuut voor West Ham. De buitenspeler, die voor zo’n dertig miljoen euro zijn transfer maakte, mocht ruim een kwartier invallen tegen Aston Villa. Helaas voor Summerville verloren The Hammers met 1-2.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.