'Te oude' Otman Bakkal terug bij Jong Oranje

Bondscoach Foppe de Haan heeft een opmerkelijke speler opgenomen in zijn selectie voor het oefenduel van dinsdag met Schotland. PSV'er Otman Bakkal is te oud nog voor Jong Oranje uit te komen, maar mag wel naar de Olympische Spelen.

De selectie van het Olympisch elftal voor de ontmoeting met de Schotten bestaat uit spelers die zijn geboren op of na 1 januari 1985, terwijl de leeftijdsgrens voor Jong Oranje op 1 januari 1986 ligt. De geboortedatum van Bakkal is 27 februari 1985.

De Haan nam zeventien spelers op in zijn selectie. Naast Bakkal keert ook de van een blessure herstelde Gregory van der Wiel terug. Henrico Drost, Koen Stam en de licht geblesseerde Geert-Arend Roorda, die tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Estland (3-0) nog van de partij waren, zijn er nu niet meer bij. Doel: Kenneth Vermeer (Willem II), Piet Velthuizen (Vitesse)

Verdediging: Lorenzo Davids (NEC), Jeroen Drost (SC Heerenveen), Jens Janse (Willem II), Dirk Marcellis (PSV), Gregory van der Wiel (Ajax), Gianni Zuiverloon (SC Heerenveen)

Middenveld: Otman Bakkal (PSV), Wout Brama (FC Twente), Luigi Bruins (Feyenoord), Kees Luijckx (Excelsior)

Aanval: Nordin Amrabat (VVV-Venlo), Roy Beerens (SC Heerenveen), Royston Drenthe (Real Madrid), Leroy George (FC Utrecht), Evander Sno (Celtic)

Bekijk hier al onze video's