Ten Hag laat Amrabat voor het eerst starten bij Man Utd

Reacties

Sofyan Amrabat heeft een basisplaats bij Manchester United. De 27-jarige middenvelder staat aan de aftrap bij de League Cup-wedstrijd tegen Crystal Palace en zal voor het eerst op Old Trafford spelen.

Ten Hag laat Amrabat voor het eerst starten bij Man Utd
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 0
Crystal Palace
Crystal Palace

De van Fiorentina gehuurde Amrabat debuteerde afgelopen weekend al voor United in de uitwedstrijd tegen Burnley. De controleur kwam in de slotfase bij een 0-1 stand binnen de lijnen, waarna de voorsprong over de streep werd getrokken. Manager Erik ten Hag acht de tijd nu rijp voor het basisdebuut van de Marokkaans international.

Amrabat vormt tegen Crystal Palace samen met Mason Mount en talent Hannibal Mejbri het middenveld. Casemiro speelt zeer waarschijnlijk centraal achterin, aan de zijde van Harry Maguire. Ten Hag heeft flink gerouleerd. Zo krijgen Marcus Rashford en Bruno Fernandes rust bij de eerste League Cup-wedstrijd in het nieuwe seizoen. Donny van de Beek zit net als de twee sterren op de bank.

United won vorig seizoen de League Cup en pakte zo een tastbare prijs in het eerste seizoen met Ten Hag aan het roer. In de finale op Wembley werd Newcastle United verslagen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.