Ten Hag laat De Ligt en Zirkzee starten tegen Liverpool

Reacties

Joshua Zirkzee vormt samen met Alejandro Garnacho en Marcus Rashford de aanval van Manchester United in de topper tegen Liverpool. Arne Slot brengt net als zijn collega Erik ten Hag twee Oranje-internationals binnen de lijnen voor de topper op Old Trafford.

Ten Hag laat De Ligt en Zirkzee starten tegen Liverpool
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 3
Liverpool
Liverpool

Voor Matthijs de Ligt is dit zijn basisdebuut voor Manchester United. Rechts aan zijn zijde speelt Noussair Mazraoui, links aan zijn zijde speelt met Lisandro Martínez een andere ex-Ajacied. Diogo Dalot is de linksback bij Manchester United.

Zoals verwacht wordt Bruno Fernandes op het middenveld in de rug gesteund door Kobbie Mainoo en Casemiro. Voorin zal Zirkzee vanuit de spitspositie ruimtes moeten laten vallen voor buitenspelers Garnacho en Rashford. Zirkzee staat ook voor het eerst aan de aftrap sinds zijn transfer naar The Red Devils. In de eerste speelronde groeide hij als invaller in de thuiswedstrijd tegen Fulham wel al uit tot matchwinner.

Bij Liverpool zijn er basisplaatsen voor Virgil van Dijk en Ryan Gravenberch. Laatstgenoemde zal te midden van Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister als meest teruggetrokken middenvelder spelen. Er zijn geen verrassingen in de opstelling van Liverpool. Dat wil zeggen dat Luis Díaz op de positie van linksbuiten weer de voorkeur krijgt boven Cody Gakpo en dat Ibrahima Konaté en niet Jarell Quansah centraal achterin de partner van Van Dijk is. Aanwinst Federico Chiesa ontbreekt nog in de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.