Ten Hag stoomt Man Utd verder klaar en rekent af met Rangers

Reacties

Erik ten Hag is druk bezig met de compositie voor het nieuwe seizoen. De manager van Manchester United zag zijn ploeg zaterdag afrekenen met Rangers FC. Dat gebeurde nog zonder Joshua Zirkzee.

Ten Hag stoomt Man Utd verder klaar en rekent af met Rangers
© Pro Shots

Het is een drukke zomer voor Ten Hag. Grote namen als Raphaël Varane, Anthony Martial en Mason Greenwood verlieten de club. Ook Donny van de Beek nam afscheid. Ondertussen haalde de Tukker al spelers als Zirkzee en Lenny Yoro terug. Jadon Sancho kreeg een tweede kans van de manager, nadat hij indruk maakte tijdens zijn verhuurperiode bij Borussia Dortmund.

Dat de Britse topclub niet klaar is, is wel duidelijk, maar tijd om te verliezen is er niet. En dus bouwt de oefenmeester gestaag aan zijn elftal, dat langzaam terug moet groeien naar de top van de Premier League. Na de nederlaag tegen Rosenborg, vorige week (1-0), wachtte nu Rangers.

De Schotse topclub weerde zich kranig. Daags na de presentatie van Yoro, die overigens één jaar oud was toen concurrent Jonny Evans zijn debuut voor The Red Devils maakte, was Manchester United echter te sterk. Met Evans in de basisopstelling werden de Schotten verslagen.

Dat was allemaal te danken aan te danken aan treffers van Amad Diallo en Joe Hugill: 0-2. Daardoor tankte Manchester United vertrouwen en bouwt het voorzichtig aan het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.