Ten Hag zet De Ligt op de bank tegen FC Twente

Reacties

Matthijs de Ligt begint woensdagavond op de bank tegen FC Twente. Erik ten Hag kiest voor Harry Maguire en Lisandro Martínez in het centrum van zijn verdediging. Joshua Zirkzee heeft wel een basisplek.

Ten Hag zet De Ligt op de bank tegen FC Twente
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
61'
1 - 0
FC Twente
FC Twente

In totaal heeft Ten Hag zijn opstelling op drie plekken gewijzigd ten opzichte van het duel met Crystal Palace (0-0) van afgelopen weekend. In elke linie is er een verandering. Achterin staat Maguire dus op de plek van De Ligt. Verder staat Andre Onana op doel en zijn Noussair Mazraoui en Diogo Dalot de backs.

Op het middenveld staat Manuel Ugarte opgesteld. Dat gaat ten koste van Kobbie Mainoo. De 23-jarige Uruguayaan staat samen met Christian Eriksen en Bruno Fernandes op het middenveld. Voorin wordt Zirkzee ditmaal niet geflankeerd door Alejandro Garnacho, maar door Marcus Rashford. Amad Diallo is wel weer van de partij.

Om 21.00 uur staan Manchester United en FC Twente tegenover elkaar. United begint met vijf spelers in de basis die een verleden in Nederland hebben. Bekijk de opstelling van FC Twente hier!

Opstelling Manchester United: Onana; Mazraoui, Maguire, Martínez, Dalot; Ugarte, Fernandes, Eriksen; Diallo, Zirkzee, Rashford

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.