Ten Hag zet Ronaldo uit selectie van Manchester United

Reacties

Erik ten Hag zet Cristiano Ronaldo uit de selectie van Manchester United, zo bevestigt de club in een statement. De aanvaller ontbreekt zaterdag in de uitwedstrijd tegen Chelsea. Hij zou volgens The Athletic en de Daily Mail woensdagavond hebben geweigerd om in te vallen tegen Tottenham Hotspur. 

Ten Hag zet Ronaldo uit selectie van Manchester United
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Ronaldo verliet Old Trafford voortijdig. Hij heeft zich nog niet uitgelaten over het incident en dus is het de vraag waarom hij in de negentigste minuut al de spelerstunnel in ging. Van onvrede over het gebrek aan een invalbeurt lijkt geen sprake, want Ten Hag wilde Ronaldo volgens meerdere media laten invallen. Daar zou Ronaldo zelf geen zin in hebben gehad.

Na afloop wilde de Nederlandse trainer niet te veel woorden vuilmaken aan het veelbesproken moment. 'Dat zal ik morgen afhandelen, niet vandaag. We vieren vandaag feest', maakte hij woensdagavond duidelijk in een interview met uitzendgemachtigde Amazon Prime. Een dag later meldt Manchester United dat Ronaldo niet tot de selectie zal behoren voor het duel met Chelsea van zaterdag. Vermoedelijk traint hij voorlopig alleen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.