Ten Hag zonder Zirkzee en Malacia op trainingskamp

Reacties

Manchester United heeft woensdagmiddag de selectie voor het trainingskamp in de Verenigde Staten naar buiten gebracht. Manager Erik ten Hag heeft straks de beschikking over 29 spelers, maar Nederlanders Joshua Zirkzee en Tyrell Malacia ontbreken.

Ten Hag zonder Zirkzee en Malacia op trainingskamp
© Pro Shots

De twee gaan om diverse redenen niet mee op trainingskamp. Zirkzee is nog op vakantie na zijn EK-deelname met het Nederlands elftal, Malacia blijft in Manchester om zijn revalidatie van een knieblessure voort te zetten. Diogo Dalot, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo, Lisandro Martínez en Luke Shaw zijn de andere noemenswaardige afwezigen.

Met Leny Yoro heeft Ten Hag zijn andere miljoenenaanwinst wel opgenomen in de selectie van het trainingskamp. Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Scott McTominay, Andre Onana, Jonny Evans, Harry Maguire, Casemiro, Mason Mount, Marcus Rashford, Victor Lindelof, Aaron Wan-Bissaka, Antony, Amad Diallo en Jadon Sancho zijn wel mee naar de Verenigde Staten.

Overzees speelt Man Utd drie oefenwedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Premier League. Real Betis, Arsenal en Liverpool zijn de tegenstanders van Man Utd, bij Liverpool is Arne Slot natuurlijk de nieuwe manager.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.