'Terugkeer Van Persie en Rooney maakt groot verschil'

Reacties

David Moyes kijkt met voldoening terug op de overwinning in eigen huis tegen Cardiff City (2-0). Niet alleen de drie punten, maar ook de rentree van zijn spitsen en het debuut van Juan Mata stemde de manager van Manchester United tevreden.

'Terugkeer Van Persie en Rooney maakt groot verschil'

'We hebben twee keer gescoord, geen tegentreffer gekregen, zagen twee belangrijke spelers terugkeren van blessureleed en we zijn getuige geweest van het debuut van Mata', laat Moyes weten aan de BBC. 'De terugkeer van Robin van Persie en Wayne Rooney maakt een groot verschil.'

Ook over de debutant was Moyes lovend. 'Juan Mata heeft erg goed gespeeld', zegt Moyes over de Spanjaard. 'Hij creeërde mooie openingen. We waren nog een beetje bezorgd over zijn fitheid, maar hebben hem na de 2-0 nog even laten staan', aldus Moyes over de Spanjaard die in de 84ste minuut naar de kant ging.

Van Persie heeft zich bij zijn rentree voor Manchester United direct laten gelden. De aanvoerder van Oranje opende na vijf minuten de score op Old Trafford. De Nederlander speelde voor het eerst sinds 10 december weer mee met The Red Devils.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.