Teze maakt verwachte transfer naar Monaco, dat water bij de wijn doet

Reacties

Jordan Teze gaat zijn langverwachte transfer maken. Het is de verdediger van PSV ter oren gekomen dat de club een akkoord heeft bereikt met AS Monaco. De Eindhovenaren zijn voornemens om snel een nieuwe rechtsback aan te trekken.

Teze maakt verwachte transfer naar Monaco, dat water bij de wijn doet
© Pro Shots

Het verhaal van Teze is bekend. De rechtspoot zat al geruime tijd in de wachtkamer en wilde daardoor aanvankelijk zelfs niet spelen tegen RKC Waalwijk, maar deed dat toch. Nu heeft Teze zijn transfer te pakken omdat Monaco wat water bij de wijn heeft gedaan.

PSV gaat een transfersom van twaalf miljoen euro ontvangen plus bonussen. Teze reist aan het begin van de nieuwe week af naar Monaco, waar hij zijn medische keuring zal ondergaan. Technisch directeur Earnest Stewart wil snel een nieuwe rechtsback aantrekken. Dat zou bijvoorbeeld Kenny Tete wel eens kunnen worden. Zijn naam wordt veel genoemd in het Philips Stadion.

Zondagmiddag is Teze nog wel van de partij namens PSV. De Eindhovenaren trappen om 12.15 uur af tegen Heracles Almelo. Peter Bosz zal de verdediger naar verwachting op de bank laten beginnen omdat de club geen risico met hem wil nemen. Net als tegen RKC zal Richard Ledezma vermoedelijk als rechtsback starten.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Teze
Meer over J. Teze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.