TOTO biedt jou een speciaal voordeel bij wedden op Engelse titelstrijd

ADVERTORIAL - Wordt Manchester City voor de vierde keer op rij kampioen van Engeland of wint Arsenal voor het eerst sinds 2004 de landstitel? In de komende speelrondes valt de beslissing in de titelstrijd in de Premier League. Wedden op de wedstrijden van de bovenste drie clubs is bij TOTO van zondag tot en met dinsdag extra aantrekkelijk!

TOTO biedt jou een speciaal voordeel bij wedden op Engelse titelstrijd
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 1
Arsenal
Arsenal

Dat heeft alles te maken met de nieuwe functionaliteit van TOTO: de vroege uitbetaling. Heb jij op een overwinning van een van de twee clubs uit de geselecteerde wedstrijden ingezet, dan is het voor jou al kassa als de ploeg naar keuze een voorsprong van twee goals grijpt. Het maakt niet uit hoe lang er dan nog te spelen is en wat er daarna nog gebeurt in de wedstrijd.

Stel jij zet in op een overwinning van Arsenal op bezoek bij Manchester United en The Gunners komen met 0-2 voor op Old Trafford, dan is het voor jou al raak. De weddenschap wordt door TOTO dan namelijk al afgehandeld. Jij krijgt de volledige winst en jij kunt tijdens het restant van de wedstrijd al genieten van jouw winst.

TOTO heeft nu de komende wedstrijden van de bovenste drie clubs in Engeland geselecteerd voor de vroege uitbetaling. Het gaat om deze drie topwedstrijden:

Zondag
17.30 uur: Manchester United - Arsenal

Maandag
21.00 uur: Aston Villa - Liverpool

Dinsdag
21.00 uur: Tottenham Hotspur - Manchester City

In de zinderende titelstrijd heeft Liverpool pas op de plaats moeten maken. The Reds kunnen in het laatste seizoen met Jürgen Klopp aan het roer eigenlijk alleen nog in theorie kampioen worden. Manchester City heeft de beste papieren. Het team van Pep Guardiola heeft één punt minder dan koploper Arsenal, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. The Citizens zijn zoals vaker in de eindfase van een seizoen geweldig op dreef. City won zijn laatste zes competitiewedstrijden stuk voor stuk. Arsenal haakte vorig seizoen in de slotfase van de titelrace af, maar is sindsdien duidelijk sterker geworden met Declan Rice op het middenveld en Kai Havertz die floreert als valse spits. De Londenaren wonnen zes van hun laatste zeven wedstrijden in de Premier League.

Kijkend naar de quoteringen voor titelwinst, is Manchester City kandidaat nummer één. Het team van Pep Guardiola is de favoriet met een notering van 1.37. Inzetten op Arsenal als kampioen kan 3.25 keer de inzet opleveren. Zie jij Liverpool nog voor een wonder zorgen? De quotering voor Klopp en co als kampioen van Engeland is gestegen naar liefst 400.00.

Geniet met extra spanning van de ontknoping in Engeland door mee te spelen bij TOTO. Bekijk hier het uitgebreide aanbod!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's