Tottenham Hotspur zet overbodig duo in de etalage

Reacties

Sergio Reguilón en Bryan Gil komen niet in de plannen van Ange Postecoglou bij Tottenham Hotspur voor. De twee Spanjaarden gaan niet mee op trainingskamp naar Azië; zij hebben toestemming gekregen om 'mogelijke transfermogelijkheden te onderzoeken'.

Tottenham Hotspur zet overbodig duo in de etalage
© Pro Shots

Reguilón (27) ging in de zomer van 2020 voor dertig miljoen euro van Real Madrid naar Tottenham en kreeg een jaar gezelschap van de inmiddels 23-jarige Gil, die voor 25 miljoen euro werd gekocht van Sevilla. In Londense dienst stelden de twee echter behoorlijk teleur.

Tottenham verhuurde Reguilón al drie keer – aan Atlético Madrid, Manchester United en meest recent Brentford – en Gil tweemaal: aan Valencia en Sevilla. Nu hoopt Tottenham de twee Spanjaarden definitief te kunnen slijten. Zij ontbreken in de groep die afreist naar Japan en Zuid-Korea.

Micky van de Ven gaat overigens ook niet mee. De Nederlander geniet nog van zijn vakantie, nadat hij onlangs deelnam aan het EK. Rodrigo Bentancur, Giovani Lo Celso en Cristian Romero maakten hun opwachting op de Copa América en sluiten eveneens later aan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.