Trainer Al-Nassr doet opmerkelijke voorspelling: 'Ronaldo keert terug naar Europa'

Reacties

Al-Nassr-trainer Rudi García verwacht niet dat Cristiano Ronaldo zijn carrière afsluit in Saoedi-Arabië. Die voorspelling deed de Fransman na de verliespartij in de halve finales van het toernooi om de Super Cup.

Trainer Al-Nassr doet opmerkelijke voorspelling: 'Ronaldo keert terug naar Europa'
© Pro Shots

Al-Nassr verloor donderdag van Al-Ittihad, waardoor Ronaldo zijn eerste prijs in Saoedi-Arabië in rook zag opgaan. Achteraf blikte García in gesprek met Marca terug op het optreden van de 37-jarige Portugees. 'Cristiano miste in de eerste helft een kans die de wedstrijd had kunnen doen kantelen, maar ik feliciteer Al-Ittihad. Zij waren veel beter dan wij voor rust. Daarna reageerden we wel, maar konden we het niet meer omdraaien. We grijpen nu naast de Super Cup, maar staan nog wel bovenaan in de competitie.'

De 58-jarige oefenmeester ging daarna in op de impact van Ronaldo in zijn ploeg. 'Hij is een positieve toevoeging, hij helpt ons om defensies kapot te spelen. Het is heel belangrijk dat onze spelers normaal blijven spelen en niet élke bal naar Cristiano spelen. Maar wanneer hij vrij staat en om de bal vraagt, moeten ze dat natuurlijk wél doen. Cristiano is één van de beste spelers ter wereld', zei García, gevolgd door een opmerkelijke voorspelling.

Ronaldo tekende in Saoedi-Arabië een contract tot medio 2025, tegen die tijd zal hij de veertig gepasseerd zijn. Toch denkt García niet dat de Portugees bezig is aan zijn laatste avontuur als speler. 'Cristiano zal zijn carrière niet afsluiten bij Al-Nassr, hij zal terugkeren naar Europa', voorspelde de trainer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.