Turkse commentator na duel Fenerbahçe in voet geschoten

Reacties

In Turkije is commentator en oud-voetballer Serhat Akin donderdagavond in zijn voet geschoten. Het incident gebeurde vlak na het Europa League duel van Fenerbahçe.

Turkse commentator na duel Fenerbahçe in voet geschoten
© Pro Shots
Fenerbahçe
Fenerbahçe
2 - 1
Union Sint-Gillis
Union Sint-Gillis

Akin deed verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Union Sint-Gillis. Toen hij na de wedstrijd de studio verliet, werd hij bij zijn auto beschoten. De 43-jarige commentator werd geraakt in zijn voet. De dader, waarvan ieder spoor ontbreekt, vertrok op een motor.

Inmiddels is Akin opgenomen in een ziekenhuis in Istanbul en moet hij worden geopereerd, dat verzekerde zijn voormalig ploeggenoot Tuncay Sanli aan Turkse media. Die brengen ook beelden naar buiten van de aanval.

Tijdens zijn loopbaan als speler, speelde Akin voornamelijk als rechtsbuiten. De meeste wedstrijden speelde hij voor Fenerbahçe, al kwam hij ook uit voor clubs in Duitsland en België.

Mourinho
Fenerbahçe won het duel donderdag met 2-1. Toch oogstte Union-trainer Sébastien Pocognoli na afloop complimenten van collega José Mourinho. 'Zij waren in de eerste helft sterker', vond de Portugees. 'Ze begonnen goed en zetten ons meteen onder druk.'

'Vriendelijk van hem', vond Pocognoli, oud-speler van AZ. 'Maar het verandert de uitslag niet. Het is zeker een compliment. We deden het goed en het is positief dat hij dat ziet, maar alleen de punten en overwinningen tellen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fenerbahçe
Meer over Fenerbahçe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.