Twijfelende Aissati blijft langer bij PSV

Ismail Aissati zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw contract met PSV. De middenvelder zegt dat hij niet wil vertrekken bij de Eindhovense club.

Twijfelende Aissati blijft langer bij PSV

'Ik heb lang getwijfeld, maar ik ben er toch achter gekomen dat ik de club moeilijk kan verlaten', vertelde Aissati na afloop van de 2-1 nederlaag die PSV op Tweede Kerstdag leed bij FC Groningen. De negentienjarige jeugdinternational zal tot medio 2011 bijtekenen.

Aisatti had onlangs nog geuit dat hij twijfelde over een langer verblijf bij PSV, de club waar de geboren Utrechter zijn opleiding doorliep. Hij was teleurgesteld over zijn gebrek aan speeltijd bij de Eindhovenaren.

De laatste weken komt Aissati weer iets vaker in het veld onder interim-coach Jan Wouters. Het was dan ook niet vreemd dat de creatieve middenvelder lof had voor deze trainer. 'Ik heb veel vertrouwen in de lijn die Wouters heeft ingezet.'

Ajax was onlangs zeer geïnteresseerd in Aissati, die volgens zijn huidige verbintenis nog tot medio 2009 onder contract staat bij PSV. De Amsterdammers hadden zich zelfs al in Eindhoven gemeld, maar vonden vooralsnog geen gehoor bij de Brabanders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen