Valse start voor Pröpper met eigen goal bij zijn Rangers-debuut

Reacties

Robin Pröpper heeft bij zijn debuut voor Rangers FC direct de aandacht op zich gevestigd. De van FC Twente overgenomen verdediger maakte zaterdag een eigen doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Motherwell. Dat betekende de 1-1.

Valse start voor Pröpper met eigen goal bij zijn Rangers-debuut
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
2 - 1
Motherwell
Motherwell

De dertigjarige Pröpper tekende begin augustus een tweejarig contract bij Rangers. Voor de competitiewedstrijd tegen Heart of Midlothian was hij nog niet speelgerechtigd, waarna de mandekker op de bank bleef bij de eerste ontmoeting met Dinamo Kiev in de voorronde van de Champions League. Zaterdag deed Pröpper voor het eerst mee bij zijn nieuwe club.

Rangers kwam in de dertiende minuut op voorsprong via Cyriel Dessers, maar kon daar niet lang van genieten. Vier minuten na de openingstreffer trok Pröpper onbedoeld de score terug in evenwicht: bij een poging een lage voorzet te onderscheppen tikte hij de bal in zijn eigen doel.

Op het moment dat dit artikel geplaatst wordt heeft Rangers zijn voorsprong alweer terug. Václav Cerny, die bij Twente eerder al samenspeelde met Pröpper, was de man van de 2-1. Mochten er nog meer goals met een Eredivisie-link vallen, dan leest u dat in de VI Live: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.