Van der Maarel vereeuwigd met eigen vak bij afscheidswedstrijd

Reacties

Mark van der Maarel werd goed in het zonnetje gezet op een zonnige zondagmiddag in Stadion Galgenwaard. Voorafgaand aan zijn eigen afscheidwedstrijd kreeg de voormalige verdediger een vak naar zich vernoemd.

Van der Maarel vereeuwigd met eigen vak bij afscheidswedstrijd

Of dat nog niet genoeg was, ging de 35-jarige geboren Arnhemmer na het maken van een doelpunt naar de kant met een publiekswissel. Scoren deed Van der Maarel in zijn actieve carriรจre zelden: in 401 officiรซle duels voor FC Utrecht kwam hij tot twaalf treffers.

Van der Maarel had twee teams samengesteld van spelers met wie hij in de Domstad speelde. Namens Team 1, waar Van der Maarel voor startte, waren Ruud Boymans en Urby Emanuelson trefzeker. Nadat hij was geswitcht van team maakte Van der Maarel de feestelijke middag compleet door zelf te scoren.

Diverse clubiconen of culthelden maakten zondag hun rentree binnen de lijnen van Utrecht. Onder anderen Willem Janssen, Cedric van der Gun, ร‰douard Duplan en Jacob Mulenga maakten hun opwachting in het afscheidsduel van Van der Maarel, die vijftien seizoenen voor Utrecht uitkwam. Erik ten Hag was een van de trainers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.