Van der Water keert alsnog terug in de Eredivisie

Reacties

Silvester van der Water gaat RKC Waalwijk helpen in de strijd tegen degradatie. De aanvaller heeft op Deadline Day de overstap gemaakt van SC Cambuur.

Van der Water keert alsnog terug in de Eredivisie
© Pro Shots

Zo keert Van der Water (27) toch weer terug naar de Eredivisie. Hij speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle en meldde zich hierna weer in Leeuwarden. In de eerste vier speelronden van dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen deed Van der Water van begin tot eind mee bij Cambuur.

Een transfer naar RKC leek eerder deze maandag nog onmogelijk, maar vlak voor het sluiten van de markt is het alsnog tot een deal gekomen. Van der Water gaat tot het einde van dit seizoen aan de slag in het Mandemakers Stadion. Na Almere City, Heracles Almelo, Cambuur en PEC is RKC de vijfde Nederlandse club waar de aanvaller voor gaat spelen.

'Ik heb zin om aan de slag te gaan bij RKC', zegt Van der Water. 'Na een goed en fijn gesprek met de club is het heel helder wat de visie en werkwijze is. Gecombineerd met de geweldige faciliteiten kijk ik er naar uit om bij deze familieclub aan de gang te gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.