Van Dijk ziet in Slot wel een Liverpool-coach

Reacties

Na de zo pijnlijk verlopen Merseyside Derby werd Liverpool-aanvoerder Virgil van Dijk toch ook gevraagd naar zijn mening over Arne Slot. De Feyenoord-coach wordt gelinkt aan Liverpool, VI schreef eerder al dat de werkgever van Van Dijk zich gemeld heeft in De Kuip.

Van Dijk ziet in Slot wel een Liverpool-coach
© Viaplay

Liverpool verloor woensdagavond met 2-0 op bezoek bij Everton en lijkt daardoor klaar te zijn in de Engelse titelrace. Omdat de landskampioen van 2020 ook is uitgeschakeld in de Champions League en FA Cup, zou de focus al richting het volgende seizoen kunnen. En dan komt Slot in beeld.

Van Dijk is door de clubleiding van Liverpool niet gevraagd naar zijn mening over zijn landgenoot, de aanvoerder van het Nederlands elftal is onder de indruk van de Feyenoord-coach. 'Ik denk dat Slot een van de betere Nederlandse coaches is op dit moment', stelde hij na het duel op Goodison Park in gesprek met Viaplay.

Slot past ook bij Liverpool, schatte Van Dijk in. 'Met de manier van spelen en de filosofie die hij heeft, kan hij een Liverpool-coach zijn. Maar ik lees en hoor dat het nog lang niet rond is. We zullen het wel zien. Volgend seizoen focussen we ons daarop, maar dat is nu nog ver weg.'

Liverpool speelt dit seizoen nog tegen West Ham United, Tottenham Hotspur, Aston Villa en Wolverhampton Wanderers. De club staat momenteel tweede, met drie punten achterstand op koploper Arsenal. Nummer drie Manchester City heeft momenteel echter de minste verliespunten.

Bekijk hieronder het volledige interview met Van Dijk

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
35
25
5
5
85-28
+57
80
2
Manchester City
34
24
7
3
82-32
+50
79
3
Liverpool
35
22
9
4
77-36
+41
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73-52
+21
67
* Actueel tot en met 3 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.