Van Marwijk verrast ook niet met tweede Oranje-selectie

Bondscoach Bert van Marwijk blijft vasthouden aan de lijn van zijn voorganger Marco van Basten. De voorlopige Oranje-selectie voor het oefenduel met Australië, dat op 6 september te gast is in Eindhoven, herbergt geen verrassende namen.

Van Marwijk verrast ook niet met tweede Oranje-selectie

In vergelijking met de oefeninterland tegen Rusland van woensdag (1-1) keren drie spelers terug in de selectie. Khalid Boulahrouz en Orlando Engelaar, die voor het duel met de Russen moesten afzeggen vanwege blessures, zijn weer opgenomen in de voorselectie.

Ryan Babel werd voor de eerste keer opgeroepen door Van Marwijk. De aanvaller van Liverpool is weer beschikbaar, nadat hij eerder met Jong Oranje deelnam aan de Olympische Spelen. Doel: Stekelenburg (Ajax), Timmer (Feyenoord)

Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart, Dui), Tim de Cler (Feyenoord), John Heitinga (Atlético Madrid, Spa), André Ooijer (Blackburn Rovers, Eng), Joris Mathijsen (Hamburger SV, Dui).

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern München, Dui), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (Schalke 04, Dui), Nigel de Jong (Hamburger SV, Dui), Demy de Zeeuw (AZ), Rafael van der Vaart (Real Madrid, Spa).

Aanval: Klaas-Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool, Eng), Robin van Persie (Arsenal, Eng), Arjen Robben (Real Madrid, Spa), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic, Sch) en Ryan Babel (Liverpool, Eng).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen