Veerman legt uit waarom hij nog zeker een maand afwezig is

Reacties

Joey Veerman verwacht dat hij eind november weer hersteld is van zijn liesblessure, waarmee hij het bericht van Voetbal International over een langere afwezigheid bevestigt. De Volendamse middenvelder van PSV mist in de komende periode wedstrijden tegen AZ, Ajax en Paris Saint-Germain, en naar alle waarschijnlijkheid ook de volgende interlandperiode met Oranje.

Veerman legt uit waarom hij nog zeker een maand afwezig is
© Pro Shots
AZ
AZ
Za 19 okt.
18:45
PSV
PSV

Dat vertelde Veerman vrijdag in een interview met het clubkanaal van zijn werkgever. 'Ik heb twee weken pijn gehad. We dachten na een paar dagen dat het beter ging, maar toen ik wat ging doen, kreeg ik een reactie. Sinds een paar dagen werk ik weer in de sportschool en zelfs in het zwembad. We wisten dus dat het richting de twee maanden ging, en zoiets zal het ook zijn, of iets langer. Dat komt doordat de pijn nu langer aanhield dan bij vorige spierblessures die ik had', aldus Veerman.

Met behulp van ontstekingsremmers is Veerman nu weer op weg terug naar het veld, maar het zal dus nog wel een poos duren. Veerman zal door de tegen Willem II opgelopen kwetsuur bij een paar mooie wedstrijden moeten toekijken, en dat valt hem zwaar. 'Ja, dat is zwaar om te zien, als je op de tribune ziet en je hoort het liedje van de Champions League. Dat is niet fijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.