Veldwijk verruilt samenwerking met Schreuder voor terugkeer naar Azië

Reacties

Lars Veldwijk staat voor een nieuw avontuur. De 32-jarige aanvaller keert bij BG Pathum United terug op de Aziatische velden.

Veldwijk verruilt samenwerking met Schreuder voor terugkeer naar Azië
© Pro Shots

De oud-spits van onder meer Sparta Rotterdam, PEC Zwolle en FC Groningen was transfervrij nadat hij het afgelopen halfjaar onder contract stond bij CD Castellón, de club die onder leiding van Dick Schreuder naar de Segunda División promoveerde.

Veldwijk speelde eerder drieënhalf jaar in Zuid-Korea en wilde graag terugkeren naar Azië. Dat is dus gelukt met zijn contract bij het Thaise Pathum. 'Ik wilde weer in Azië spelen', vertelt hij via de officiële kanalen van de club die gevestigd is aan de rand van Bangkok. 'Ik hou van Thailand. Hoewel ik misschien niet veel weet over het team in Thailand, zag ik de club in actie toen ze tegen een team uit Zuid-Korea speelden en ze deden het toen heel goed. Ik weet dat BG Pathum een van de grote teams is en ik denk dat we voor alle kampioenschappen gaan spelen.'

Veldwijk, die zeven keer uitkwam voor Zuid-Afrika, speelde eerder in het buitenland ook voor Nottingham Forest, KV Kortrijk, Aalesund, Jeonbuk Hyundai en Suwon FC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.