Verbeek heeft Lucius terug en Landzaat en Slory bijna

Gertjan Verbeek had na de 4-0 uitzege van Feyenoord bij Roda JC nog meer goed nieuws. De trainer vertelde dat Theo Lucius dicht bij zijn rentree is, terwijl het herstel van Jon Dahl Tomasson, Andwélé Slory en Denny Landzaat vordert.

Verbeek heeft Lucius terug en Landzaat en Slory bijna

Lucius keert maandag terug op het veld, als hij met de beloften van Feyenoord in actie komt tegen RKC Waalwijk. De verdediger voetbalde deze competitie tweemaal mee, voor het laatst op 21 september tegen Ajax. Hij had last van een voetblessure.

Slory en Landzaat kwamen pas éénmaal binnen de lijnen. Landzaat was alleen tijdens de eerste competitieronde van de partij, Slory in de tweede wedstrijd. Beiden herstellen van een hamstringblessure. Verbeek hoopt het tweetal over twee weken terug te zien tijdens de trainingen met zijn selectie.

Tomasson kampt met een pijnlijke enkel. Aanvankelijk vreesde de medische staf dat de Deense aanvaller een operatie moest ondergaan, maar het herstel vordert dusdanig dat zo'n ingreep niet nodig is. Wanneer Tomasson weer kan aansluiten bij de selectie, wist Verbeek nog niet. De Deense aanvaller stond tot nu toe driemaal in het veld, maar scoorde wel vier keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen