Verdien voor €50 aan Free Bets wanneer Feyenoord scoort bij Girona!

ADVERTORIAL - Feyenoord neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen Girona. De Rotterdammers hopen het negatieve sentiment dat in de voorbije weken is ontstaan om te draaien in Catalonië. Met de welkomstactie van Unibet zijn bij deze wedstrijd Gratis Weddenschappen vrij te spelen!

Verdien voor €50 aan Free Bets wanneer Feyenoord scoort bij Girona!
© Pro Shots
Girona
Girona
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder en zit eenvoudig in elkaar. Met een eerste weddenschap van 10 euro kan voor 50 euro aan Gratis Weddenschappen worden vrijgespeeld. Bij de eerste weddenschap is geen minimale quotering vereist, oftewel: de speler is volledig vrij in hoe hij of zij de Gratis Weddenschappen wil vrijspelen.

Twijfel jij over de winstkansen van Feyenoord, maar zie je ze wel scoren? Dan is de weddenschap Meer dan 0.5 goals door Feyenoord  een mooie kans. De notering bij die weddenschap is 1.33. Zet jij daar 10 euro op in en Feyenoord scoort, dan krijg je naast je inzet ruim 3 euro aan winst terug. Misschien nog wel belangrijker: de Gratis Weddenschappen zijn dan vrijgespeeld.

Het gaat bij de welkomstactie om vijf Free Bets ter waarde van 10 euro per stuk. Eén voor pre-match, één voor Live, één voor Bet Builder, één voor combinaties (drie selecties of meer) en één Free Bet is voor vrije keuze.

Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Sportsbook welkomstbonus.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Speel mee en claim je welkomstbonus!

Feyenoord heeft een valse start gemaakt in zowel de Eredivisie als de Champions League. De Rotterdammers treffen met Girona echter een ploeg die in hetzelfde schuitje zit. Dat schuitje is voor de Spanjaarden zelfs nog een stuk meer onaangenaam, aangezien het in La Liga op de twaalfde plaats bivakkeert en het tegen Feyenoord zonder flink wat sterkhouders moet doen. Onder meer de Nederlanders Daley Blind en Arnaut Danjuma zijn woensdagavond in ieder geval niet van de partij. Toch is Girona met een quotering van 1.98 voor een overwinning de favoriet. Voor een zege van Feyenoord staat een quotering van 3.95 bij Unibet. Denk je dat Feyenoord niet verliest? Dan is de weddenschap Dubbele Kans X2 met een quotering van 1.85 een interessante om te spelen.

Geniet met extra spanning van de tweede Champions League-wedstrijd van Feyenoord. Meespelen met de welkomstactie (24+) kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's