Vermoedelijke opstelling PSG: wie wordt de spits tegen PSV?

Reacties

In de Franse media is de spitspositie van Paris Saint-Germain voor het duel met PSV het grootste vraagteken. Door de blessures van Randal Kolo Muani en Gonçalo Ramos moet Luis Enrique opnieuw creatief zijn in de punt van de aanval.

Vermoedelijke opstelling PSG: wie wordt de spits tegen PSV?
© Pro Shots
PSG
PSG
21:00
PSV
PSV

Afgelopen weekend stond Marco Asensio in de spits. In het Champions League-duel met Arsenal werd Kang-In Lee daar nog neergezet. De grote vraag is wie dinsdagavond tegen PSV in de punt staat. Het Franse RMC Sport weet het nog niet. In hun vermoedelijke opstelling hebben ze voor het gemak de namen van Lee én Asensio neergezet.

L'Équipe gaat ervan uit dat Luis Enrique voor de Zuid-Koreaan kiest. Verder is de vermoedelijke opstelling van beide media hetzelfde. Gianluigi Donnarumma staat op doel. Achraf Hakimi, Marquinhos, Willian Pacho en Nuno Mendes staan voor hem. Het middenveld bestaat uit João Neves, Warren Zaïre-Emery en Vitinha. Ousmane Dembélé en Bradley Barcola worden op de flanken verwacht.

Dat betekent dat Hakimi, Marquinhos, Mendes en Dembélé terugkeren in de basis ten opzichte van het met 4-2 gewonnen duel met Strasbourg. Neves krijgt opnieuw de voorkeur boven Fabián Ruiz op het middenveld. Dinsdagavond om 21.00 uur staan PSG en PSV tegenover elkaar in de Champions League.

Alles over PSV op VI PRO

PSV bereidt zich in Frankrijk voor op het uitduel met Paris Saint-Germain. Op VI PRO blikken we vooruit op de derde Champions League-wedstrijd van de Eindhovenaren.

Dit kan PSV verwachten van Paris Saint-Germain.
PSV is door de lucht beter dan Paris Saint-Germain.
Waarom Peter Bosz juist heel erg blij was met Noa Lang.
De staat van PSV: de selectie langs de meetlat.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Lee Kang-In
Meer over Lee Kang-In
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.