Verrassende wending: transfer Omgba van de baan

Reacties

De recordtransfer van Aimé Omgba van NAC Breda naar KAA Gent is van de baan. Dit na calamiteiten in de medische keuring. De middenvelder blijft zodoende in Breda.

Verrassende wending: transfer Omgba van de baan
© Pro Shots

Donderdag was er nog een akkoord tussen de Nederlandse promovendus en de Belgische topclub over een transfer van de 21-jarige middenvelder. De Parel van het Zuiden zou een recordsom ontvangen voor Omgba, die zelf ook graag een transfer wilde maken. Alles leek in kannen en kruiken, maar in de afgelopen dagen is het anders gelopen.

Er zijn complicaties opgetreden in de medische keuring van Omgba in België, zo bevestigen bronnen aan Voetbal International. Omgba kwam de medische keuring wel door, maar Gent viel over een knieblessure aan het begin van vorig seizoen. Ze hebben toen aanvullende eisen gesteld: ze wilden minder betalen, terwijl er donderdag een overeenkomst was over de transfer. NAC stelt alle dossiers te hebben ingezien en meent dat Omgba niks mankeert, en heeft daarop de stekker uit de deal getrokken.

In een persbericht bevestigt NAC dat de deal geklapt is. Omgba wordt derhalve maandag weer op de training verwacht bij de ploeg van Carl Hoefkens.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer Omgba
Meer over Omgba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.