'Vertrek Huntelaar opent verschillende scenario's'

Na Zlatan Ibrahimovic en Luís Fabiano voert Lukas Podolski het verlanglijstje van AC Milan aan. Opnieuw valt de naam Klaas-Jan Huntelaar voor de financiering van de transfer.

'Vertrek Huntelaar opent verschillende scenario's'

Huntelaar eist na zijn vakantie duidelijkheid over zijn positie bij
AC Milan. Ondertussen blijft zijn naam vallen in de berichten over versterkingen die naar San Siro gaan komen. Een transfer van de Oranje-international moet de noodzakelijke financiële ruimte creëren bij AC Milan, dat krap bij kas zit.

Ook vice-voorzitter Adriano Galliani bevestigde de rol van Huntelaar in de transfermogelijkheden van AC Milan. 'Podolski kan komen op één voorwaarde', zei Galliani. 'De verkoop van Huntelaar naar de Premier League opent in financieel opzicht verschillende scenario's.'

Podolski is de volgende kandidaat-spits voor AC Milan, dat eerder in verband werd gebracht met Ibrahimovic en Luís Fabiano. De Duitse international zou voor twaalf miljoen euro los te weken zijn bij 1. FC Köln. De Rossoneri willen op hun beurt vijftien miljoen euro voor Huntelaar ontvangen. Het is de vraag of Tottenham Hotspur en Aston Villa dat bedrag willen betalen voor de aanvaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen