VI Discussie: had Koeman Til of Steijn op moeten roepen bij Oranje?

Reacties

Ook tijdens de huidige interlandperiode heeft Ronald Koeman weer te maken met veel blessures bij Oranje. Eén van de spelers die is afgehaakt, is Teun Koopmeiners. De bondscoach besloot om Guus Til op te roepen als zijn vervanger, maar ook Sem Steijn klopt op de deur.

VI Discussie: had Koeman Til of Steijn op moeten roepen bij Oranje?
© Pro Shots

Met Til voegt Koeman de nodige energie toe aan het Nederlands elftal, zo vertelde hij maandag op de persconferentie. Toch overwoog de bondscoach ook om Steijn te selecteren. 'Daar hebben we wel over nagedacht, hij is een jongen die op de tien positie speelt. Hij heeft wel een neusje voor de goal en dat is niet onbelangrijk. Maar de keuze is op Guus Til gevallen.'

Dat Steijn een neusje voor de goal heeft, laat hij dit seizoen inderdaad zien. De Hagenaar kwam al zeven keer tot scoren in de Eredivisie en is daarmee de huidige topscorer van de competitie. Til is op zijn beurt basisspeler bij PSV, speelde dit seizoen tot twee keer toe mee in de Champions League en maakte dit seizoen in totaal drie goals in de Eredivisie. Wat jullie van de keuze van Koeman vinden, vragen we in de VI Discussie.

Poll Wie was de logische vervanger van Koopmeiners geweest bij Oranje: Til of Steijn?
  • Guus Til
  • Sem Steijn

Vr 11 okt.

Ma 14 okt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer S. Steijn
Meer over S. Steijn
Meer G. Til
Meer over G. Til
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.