Vijf tv-tips: zo kijk je naar El Clásico en Arteta versus Slot

Reacties

Na de al het Europese voetbalgeweld gaat de blik weer op het competitievoetbal. Dit weekend staan er verschillende toppers op het programma in onder andere de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie, Premier League en La Liga. In de wirwar van zenders, competities en wedstrijden biedt VI de lezer vijf tips voor dit voetbalweekend.

Vijf tv-tips: zo kijk je naar El Clásico en Arteta versus Slot

ADO Den Haag - De Graafschap, 25 oktober om 20.00 uur: STAR CHANNEL

ADO Den Haag
ADO Den Haag
20:00
De Graafschap
De Graafschap

In de Keuken Kampioen Divisie staat er een kraker van jewelste op het programma. Het al vijf wedstrijden op rij ongeslagen De Graafschap neemt het in een uitwedstrijd op tegen ADO Den Haag, dat flink uit een dal aan het klimmen is. De Residentieclub won met 1-5 van TOP Oss en 3-0 van Roda JC Kerkrade, waardoor zij de blik weer op de top van de KKD-ranglijst hebben gericht. De wedstrijd is te volgen op het open kanaal van Star Channel, kanaal 11 bij Ziggo, kanaal 16 bij KPN of kanaal 16 bij Odido.

MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTON, 26 OKTOBER OM 16.00 UUR: VIAPLAY TV

Manchester City
Manchester City
Za 26 okt.
16:00
Southampton
Southampton

Manchester City hield afgelopen week nog huis in de Champions League en krijgt met Southampton nu een laagvlieger uit de Premier League op bezoek. Niets missen van een mogelijke monsterzege van de ploeg van Pep Guardiola op The Saints? Tune dan om 16.00 uur in op het open kanaal van Viaplay, kanaal 19 bij Ziggo, kanaal 19 bij KPN of kanaal 12 bij Odido.

REAL MADRID - BARCELONA, 26 OKTOBER OM 21.00 UUR: ZIGGO SPORT

Real Madrid
Real Madrid
Za 26 okt.
21:00
Barcelona
Barcelona

Stoelriemen vast, want op zaterdagavond wordt misschien wel de wedstrijd van het weekend gespeeld. Real Madrid en FC Barcelona nemen het tegen elkaar op in de traditionele Clásico. Beide Spaanse grootmachten wonnen afgelopen week overtuigend in de Champions League en dus zou je zeggen dat je bij deze wedstrijd gegarandeerd spektakel te pakken hebt. Ook Frenkie de Jong, die tegen Bayern München een half uur speelde, is mogelijk van de partij. Het duel wordt uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport (kanaal 14). Voor KPN- en Odido-gebruikers zit de Clásico wel achter de betaalmuur.

FC UTRECHT - FEYENOORD, 27 OKTOBER OM 12.15 UUR: ESPN 2

FC Utrecht
FC Utrecht
Zo 27 okt.
12:15
Feyenoord
Feyenoord

Het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord is de Eredivisie-kraker van speelronde 10. De Rotterdammers zijn op basis van de geweldige Champions League-wedstrijd bij Benfica misschien wel de gedoodverfde favoriet, maar treffen met de Domstedelingen wel een zeer geduchte tegenstander. De manschappen van Ron Jans bezetten momenteel de tweede plaats in de Eredivisie. Op zondag 27 oktober wordt er om 12.15 uur afgetrapt. De wedstrijd wordt uitgezonden achter de betaalmuur van ESPN, op kanaal 2 om precies te zijn.

ARSENAL - LIVERPOOL, 27 OKTOBER OM 17.30 UUR: VIAPLAY

Arsenal
Arsenal
Zo 27 okt.
17:30
Liverpool
Liverpool

In de alinea over de Clásico hadden we het over ‘misschien wel de wedstrijd van het weekend’ en die connotatie heeft alles te maken met de kraker tussen Arsenal en Liverpool in de Premier League. Arne Slot won tot nu toe al zijn uitwedstrijden met The Reds, maar krijgt zondag toch wel de zwaarste kluif die hij tot nu toe als manager heeft gehad. Mikel Arteta verwelkomt Liverpool maar al te graag in het Emirates Stadium. Om 17.30 uur wordt er afgetrapt en de wedstrijd is te volgen achter de betaalmuur van Viaplay.

Nederlandse competitieduels zijn allemaal live te volgen via ESPN Compleet, wat standaard in het aanbod van streamingdienst CANAL+ zit. Zodra je je hebt aangemeld, kijk je direct naar de Eredivisie, dus je hoeft de aftrap van je favoriete club niet te missen! Dit alles en nog veel meer voor slechts €14,95 per maand, en je kijkt de eerste zeven dagen ook nog eens helemaal gratis. Meld je hier aan!
In bovenstaand overzicht geven we vijf tips, maar bekijk het volledige programma van de grootste competities in ons wedstrijdoverzicht.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.