Vincent Janssen reageert op provocatie: 'Mooi voor de mensen thuis'

Reacties

Vincent Janssen heeft geen spijt van zijn provocatie jegens Union Sint-Gillis-goalie Anthony Moris. Dat liet de Nederlandse spits weten na de wedstrijd van zondagmiddag.

Vincent Janssen reageert op provocatie: 'Mooi voor de mensen thuis'
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
2 - 0
Union Sint-Gillis
Union Sint-Gillis

Janssen miste een penalty en liet zich uit de tent lokken door Morris, die na een treffer van Janssen in de tweede helft de aanvaller voor zijn neus zag opduiken met de tong uit de mond. 'Mijn reactie na de goal? Dat hoort bij voetbal', reageerde de voormalige spits van onder meer Tottenham Hotspur en AZ voor de camera van DAZN.

'Of ik me slecht voelde na die penaltymisser? Ja, natuurlijk. Ik was blij dat ik het kon goed maken met die goal. Er zit veel emotie in voetbal. Ik deed misschien iets dat je zou kunnen afkeuren. Maar andersom was het ook zo toen ik de penalty miste. Dat is voetbal. En dat maakt het ook mooi voor de mensen thuis.'

Ook Tjaronn Chery werd gevraagd naar de gemiste penalty van Janssen. 'Tja, kan gebeuren', luidde zijn reactie. 'Volgende week schiet hij hem gewoon binnen, hoor. Zolang hij de penalty’s wil trappen, zal hij ze blijven trappen. Vinnie is ongelofelijk belangrijk voor onze ploeg. We maakten ons ook absoluut geen zorgen om hem. En na de pauze toonde hij nog maar eens dat hij een echte killer is in de zestien. Hoe hij die bal afmaakt is gewoon fantastisch.'

De dertigjarige Janssen staat na zeven wedstrijden op twee doelpunten en twee assists. Van zijn zeven laatste strafschoppen miste Janssen er vijf.

Pro League

Stand Pro League 2024/2025

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
6
Dender
7
3
2
2
12-10
+2
11
7
Standard Luik
7
3
2
2
4-3
+1
11
8
Antwerp
7
3
1
3
11-6
+5
10
9
Gent
6
3
1
2
9-5
+4
10
10
OH Leuven
7
2
4
1
9-6
+3
10
* Actueel tot en met 18 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.