Vitesse langer in onzekerheid: beroepscommissie wil nog vragen stellen

Reacties

De beroepscommissie van de KNVB heeft aanvullende vragen over de aangeleverde documenten van Vitesse. Dat betekent dat deze donderdag nog geen beslissing wordt genomen over het al dan niet verstrekken van een licentie.

Vitesse langer in onzekerheid: beroepscommissie wil nog vragen stellen

Vitesse moest de stukken woensdag voor 12.00 uur indienen. Dat lukte. Aan de hand van de aangeleverde informatie was de verwachting dat donderdag zou worden besloten of de Arnhemmers alsnog een licentie in handen krijgen. Dat blijkt te optimistisch te zijn geweest. De beroepscommissie heeft Vitesse laten weten nog vragen te hebben.

De onduidelijkheden worden normaal gesproken vrijdag weggenomen. Dan vindt een overleg plaats tussen Vitesse, de onafhankelijke licentiecommissie en de onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken. De vragen hebben volgens de club mede te maken met de eerdere besluitvorming van de licentiecommissie.

Het is nog niet bekend of na het onderhoud onmiddellijk een knoop wordt doorgehakt over de toekomst van Vitesse. Duidelijk is dat de tijd dringt, want over acht dagen staat het eerste duel van de club in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Of de ontmoeting met Telstar doorgang kan vinden, blijft de grote vraag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.