Vitesse presenteert 'veelzijdige verdediger' met verleden bij PSV

Reacties

Vitesse heeft woensdagmiddag Mees Kreekels gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De 22-jarige verdediger komt transfervrij naar Arnhem en heeft een contract getekend tot de zomer van 2026.

Vitesse presenteert 'veelzijdige verdediger' met verleden bij PSV
Vitesse
Vitesse
2 - 3
Telstar
Telstar

Kreekels doorliep de jeugdopleiding bij PSV en kwam voor Jong PSV uit in de Keuken Kampioen Divisie. De mandekker redde het uiteindelijk niet tot de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Van januari 2023 tot vorig seizoen droeg Kreekels het shirt van Helmond Sport. De verdediger heeft bijna negentig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld.

'Mees is een veelzijdige verdediger die al op jonge leeftijd veel ervaring heeft opgedaan in het professionele voetbal', zegt Theo Janssen, hoofd scouting bij Vitesse, op de clubsite van de Arnhemmers, die op korte termijn ook Alexander Büttner gaan presenteren. 'Mees kan zowel als rechtsback als centrale verdediger uit de voeten. We zijn ervan overtuigd dat hij zich verder zal ontwikkelen en van waarde zal zijn voor ons team.’’

Kreekels kijkt uit naar een nieuw avontuur in Gelredome, waar keeper Eloy Room zijn contract heeft laten ontbinden. 'Het is een geweldige kans om mezelf te bewijzen bij deze mooie club. De voorbereiding heeft me al laten zien dat dit de juiste omgeving is om mijn carrière verder te ontwikkelen. Ik ben dan ook erg blij dat ik een contract heb getekend', aldus de verdediger. Vitesse start het seizoen vrijdag tegen Telstar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.