Vitesse presenteert zevende versterking in bijna 24 uur

Reacties

Vitesse heeft donderdag ook de zevende zomerse nieuweling gepresenteerd. Loek Postma tekende een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar. De 21-jarige verdediger trainde al langer mee met de Arnhemmers na een vertrek bij AZ.

Vitesse presenteert zevende versterking in bijna 24 uur
© Pro Shots

Postma doorliep de jeugdopleiding van AZ en speelde vijftig wedstrijden voor de beloften in de Keuken Kampioen Divisie. In de voorbereiding sloot hij aan bij het Vitesse van trainer John van den Brom. Nu de Arnhemmers de licentie voor dit seizoen eindelijk binnen hebben, kon Postma zijn handtekening zetten.

'We hebben Postma in de voorbereiding de kans gegeven en hij heeft zichzelf goed laten zien', vertelt hoofdscout Theo Janssen. 'Zijn ervaring op jonge leeftijd in de Keuken Kampioen Divisie is erg fijn. Op zijn leeftijd kan hij samen met de club een mooie ontwikkeling doormaken. Postma heeft laten zien dat hij talent heeft en verdedigend zijn mannetje staat. Nu is het aan hem om het tijdens de wedstrijden te laten zien.'

'Vanaf het eerste moment voel ik mij welkom bij de club', vertelt Postma op de clubsite. 'Ik ben blij dat ik deze mooie stap kan maken. Ik heb bij AZ mooie jaren gehad, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Vitesse hoop ik snel een vaste waarde te worden. Het gevoel is in ieder geval goed. Ik heb een goede voorbereiding gedraaid. Het is heerlijk dat we morgen eindelijk van start kunnen gaan.'

Postma is dus de zevende nieuweling, na Mees Kreekels, Alexander Büttner, Irakli Yegoian, Dillon Hoogewerf, Justin Bakker en Tomislav Gudelj. Kreekels werd woensdagmiddag gepresenteerd en na heb kwamen er dus nog zes spelers naar Arnhem.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.