Voetbal op tv: hier zie je het Europese duel tussen Ajax en Besiktas

Reacties

In de rubriek Voetbal op tv geeft VI een overzicht van alle wedstrijden die deze week live op televisie zijn. Na AZ en FC Twente komt donderdagavond ook Ajax in actie in de Europa League.

Voetbal op tv: hier zie je het Europese duel tussen Ajax en Besiktas

Voor AZ en Twente begon het Europa League-avontuur woensdag al met respectievelijk een overwinning op IF Elfsborg (3-2) en een gelijkspel bij Manchester United (1-1). Ajax trapt een dag later af tegen het Besiktas van Giovanni van Bronckhorst. De Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs zijn voor iedereen te zien via Ziggo Sport Free.

Op donderdagavond begint Ziggo Sport om 20.15 uur met voorbeschouwen op de wedstrijd van Ajax tegen Besiktas. Hélène Hendriks wordt dan bijgestaan door Wesley Sneijder en Ronald de Boer.

Aftrap Wedstrijd Zender
18.45 uur Fenerbahçe - Union Sint-Gillis Ziggo Sport 2
18.45 uur Malmö FF - Rangers Ziggo Sport 3
19.45 uur FC Twente (v) - Osijek (v) ESPN
21.00 uur Ajax - Besiktas Ziggo Sport
21.00 uur Tottenham Hotspur - FK Qarabag Ziggo Sport 2
21.00 uur AS Roma - Athletic Club Ziggo Sport 3
21.00 uur Europa League Switch Ziggo Sport 4
21.00 uur SC Braga - Maccabi Tel Aviv Ziggo Sport 5

Of je nu Ziggo-klant bent of niet, bij Ziggo Sport volg je (onder meer) alle Europese wedstrijden van de Nederlandse clubs. Voor Ziggo-klanten met tv in hun abonnement is het simpel: zet je tv aan en ga naar Ziggo Sport kanaal 14. En klanten bij andere providers met het Ziggo Sport Totaal pakket stemmen af op Ziggo Sport. Op dit kanaal heb je elke speelavond minimaal één live wedstrijd, analyses en hoogtepunten, en deze vrijdag dus ook de lotingen van de UEFA Europa League én UEFA Conference League!

Maar wat als je geen Ziggo hebt? Geen zorgen! Met Ziggo Sport Free kijk je gratis en live naar de Nederlandse clubs in Europa. Je maakt een gratis account aan en volgt de wedstrijden met de Ziggo GO app op je smart tv, tablet of smartphone.

Hoe kijk ik gratis UEFA Europees voetbal als ik geen Ziggo of Ziggo Sport Totaal pakket heb?

1. Ga naar ziggo.nl/uefa/ziggo-sport-free
2. Meld je aan voor Ziggo Sport Free
3. Download de Ziggo GO app en log in
4. Vanaf nu heb je toegang tot Ziggo Sport Free

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.