Voormalig PSV'er Max duikt op bij Ajax-opponent Panathinaikos

Reacties

Panathinaikos, tegenstander van Ajax in de derde voorronde van de Europa League, heeft zich versterkt met verdediger Philipp Max. De ex-PSV'er maakt de overstap van Eintracht Frankfurt.

Voormalig PSV'er Max duikt op bij Ajax-opponent Panathinaikos
© Pro Shots
Panathinaikos
Panathinaikos
0 - 1
Ajax
Ajax

De dertigjarige Max had bij Eintracht Frankfurt nog een contract tot medio 2026, maar was bij die club niet zeker van een basisplaats. Vorig seizoen kwam de vleugelverdediger tot 27 officiële optredens voor Eintracht Frankfurt.

De Duitse club pikte Max in januari 2023 op bij PSV en huurde hem in eerste instantie van de club uit Eindhoven. Ruim een jaar geleden werd de drievoudig international definitief overgenomen. De linksback speelde tweeënhalf seizoen bij PSV en kwam in die periode tot 117 officiële duels, waarin hij acht keer scoorde en twintig assists gaf.

Max heeft bij Panathinaikos een contract getekend tot medio 2027. Bij de Griekse club komt hij onder anderen voormalig Feyenoorders Bart Schenkeveld en Tonny Vilhena tegen. Panathinaikos ontvangt komende donderdag Ajax in eigen huis en volgende week donderdag is de return in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.