Voormalig Spartaan imponeert in Bernabéu, maar vergeet relikwie

Reacties

Toen Julian Chabot FC Groningen verliet voor een avontuur bij Sampdoria, had hij wellicht ook niet voorzien dat hij vijf jaar jaar later op een haar na zou winnen in Estadio Santiago Bernabéu. Toch ging het mis tegen Real Madrid en dat zat de verdediger van VfB Stuttgart niet lekker. Na afloop moest hij ook nog zijn vader teleurstellen.

Voormalig Spartaan imponeert in Bernabéu, maar vergeet relikwie
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
VfB Stuttgart
VfB Stuttgart

Chabot was tegen de titelverdediger de grote sta-in-de-weg. De verdediger, die ook bij Sparta Rotterdam speelde, maakte grote indruk bij zijn Champions League-debuut. Kylian Mbappé en Jude Bellingham hadden hun handen vol aan Chabot. Bij het scheiden van de markt stortte Stuttgart echter alsnog in.

Antonio Rüdiger maakte de bevrijdende 2-1, waarna Endrick er ook nog 3-1 van maakte. Tot frustratie bij Chabot. Toen hem door BILD gevraagd werd of hij nog een shirtje van De Koninklijke had bemachtigd, schrikte hij op. In al zijn frustratie was de verdediger namelijk het veld afgestormd.

'Ik hou er na een nederlaag ook niet van om een shirt te vragen', bekende Chabot later. Geen Bellingham of Mbappé in de collectie dus. 'Mijn ego is er te groot voor. We zijn hier niet gekomen om fan te zijn van ze, maar om van ze te winnen.'

Toch had hij achteraf graag geruild, gaf Chabot aan. 'Ik had mijn vader een shirtje beloofd. Hij is er altijd blij mee. Helaas ga ik hem vandaag moeten teleurstellen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.