Vrouw van Casemiro pareert kritiek na vroege wissel met veelzeggende foto

Reacties

Casemiro kende een nogal ongelukkig optreden voor Manchester United tegen Liverpool en werd al in de rust gewisseld door manager Erik ten Hag. Casemiro's vrouw Anna Mariana nam het op social media op tegen de criticasters.

Vrouw van Casemiro pareert kritiek na vroege wissel met veelzeggende foto
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Casemiro ging in aanloop naar de eerste twee goals van Liverpool in de fout en bleef na de eerste helft in de kleedkamer achter. De vijfvoudig Champions League-winnaar werd op Old Trafford vervangen door de twintigjarige Toby Collyer.

Op social media moest Casemiro het behoorlijk ontgelden. Zijn vrouw Anna Mariana wees de criticasters, zonder een tekst bij de foto, op een speciale hoek in hun woning. Daar staan onder andere vijf Champions League-beker uitgestald. 

Volgens Britse media verliet Casemiro al voor het einde van de wedstrijd tegen Liverpool het stadion. Met Manuel Ugarte lijkt de Braziliaan een grote concurrent erbij te hebben op het middenveld. Ugarte maakte de overstap van Paris Saint-Germain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.