Waarom Lewandowski zich weer als een vis in het water voelt bij Barça

ADVERTORIAL - Barcelona hoopt dinsdagavond de derde overwinning van het seizoen veilig te stellen bij Rayo Vallecano. De Catalanen maken een frisse indruk, met de opgeleefde Robert Lewandowski misschien wel als grootste voorbeeld. TOTO heeft een speciale quotering rondom de Poolse spits, die zich weer als een vis in het water voelt onder de voor hem vertrouwde Hansi Flick.

Waarom Lewandowski zich weer als een vis in het water voelt bij Barça
© Pro Shots
Rayo Vallecano
Rayo Vallecano
1 - 2
Barcelona
Barcelona

De aanstelling van Flick bij Barcelona was goed nieuws voor Lewandowski. Onder het bewind van de Duitse trainer maakte Lewandowski misschien wel zijn beste periode door bij Bayern München. In het laatste seizoen van Flick in München, was de Pool goed voor 41 treffers in de Bundesliga. Ook in Spanje is Lewandowski goed van start gegaan onder Flick, die zijn spits onlangs nog prees vanwege zijn fitheid.

In de twee wedstrijden die Barcelona tegen respectievelijk Valencia en Athletic Club speelde, kwam Lewandowski in totaal drie keer tot scoren. Voor een doelpunt van de aanvalsleider tegen Vallecano staat een quotering van 2.15. Het is ook mogelijk om de weddenschap in combinatie met een overwinning voor Barcelona te spelen. Je maakt dan kans om 2.80 keer je inzet terug te verdienen.

Overige odds doelpuntenmakers

- Lamine Yamal: 3.60
- Raphinha: 3.00
- Pedri: 5.50
- Dani Olmo: 3.80

In die twee wedstrijden was Lewandowski zeer bedrijvig, en dat is te zien aan zijn aantal pogingen. In Valencia ondernam hij in totaal vier pogingen, waarvan twee op doel, één naast het doel en één werd er geblokt. Afgelopen weekend werd Lewandowski nog meer in stelling gebracht. Hij schoot in totaal zes keer, waarvan twee op doel, drie naast het doel en er werd ook weer één schot geblokt. TOTO heeft een speciale quotering rondom schoten op doel van Lewandowski tegen Vallecano. Voor drie schoten op doel staat een quotering van 5.50.

Benieuwd naar het grote, diverse aanbod van TOTO? Bekijk het hier via deze link. Veel plezier met het volgen van Vallecano - Barcelona!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's