Waarom Ronaldo klaar is om op zijn zesde EK te vlammen met Portugal

ADVERTORIAL - Na al 22 landen in actie te hebben gezien is het dinsdagavond de beurt aan de laatste twee van de 24. Portugal en Tsjechië nemen het tegen elkaar op in Groep F. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor Cristiano Ronaldo, die goed warm is gedraaid in aanloop naar het toernooi.

Waarom Ronaldo klaar is om op zijn zesde EK te vlammen met Portugal
© Pro Shots
Portugal
Portugal
2 - 1
Tsjechië
Tsjechië

Zowel Portugal als Tsjechië wisten zich vrij eenvoudig te plaatsen voor het EK. De Portugezen speelden na de kwalificatiereeks nog vijf oefenwedstrijden, waarvan er drie werden gewonnen en twee verloren. De Tsjechen wonnen alle vier hun oefenduels.

Tijdens de laatste oefenwedstrijd die Portugal tegen Ierland speelde, betaalde het vertrouwen van bondscoach Roberto Martínez in Ronaldo zich uit. De bondscoach noemde de befaamde nummer zeven al 'zijn captain' en daarmee verraadde hij voorafgaand aan het toernooi al zijn plannen met Ronaldo. De Portugees stond met twee goals aan de basis voor de oefenzege op de Ieren (3-0). Ronaldo maakte een gretige indruk, was betrokken in het samenspel en bij één van de goals leek het alsof hij aan zijn tweede jeugd is begonnen. Voor minimaal twee goals van de gretige Ronaldo tegen Tsjechië staat een verhoogde quotering van 6.00 bij TOTO.

Overige Ronaldo-quoteringen bij TOTO

- Ronaldo scoort en Portugal wint: 2.15
- Ronaldo minimaal één kopbal op doel: 3.25
- Ronaldo minimaal drie schoten op doel: 3.80
- Ronaldo scoort een kopgoal: 10.50

Net als Ronaldo beschikt Portugal over nog een speler in bloedvorm. Bruno Fernandes is de man op het middenveld van de Zuid-Europeanen. Buiten dat de aanvoerder van Manchester United verzekerd is van een basisplaats, heeft hij ook nog eens een geweldig rendement voor zijn land. Fernandes maakte zes treffers in de kwalificatiecyclus en ook nog eens drie in de oefenduels van Portugal. Van assists geven is hij ook niet vies: zeven stuks (!) in de kwalificatie en twee in de oefeninterlands. Voor een doelpunt of assist van Fernandes heeft TOTO een verhoogde quotering van 2.10 staan.

Quoteringen overige doelpuntenmakers

- Diogo Jota: 2.90
- João Félix: 3.25
- Rafael Leão: 3.25

- Patrik Schick: 4.50
- Vaclav Cerny: 6.00
- Matej Jurasek: 8.50

We hebben slechts een paar van de Specials genoemd. Bekijk hier het volledige aanbod van TOTO en zoek de weddenschappen die passen bij jouw voorspellingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's