'We mogen tevreden zijn met prestatie tegen Twente'

Thomas Schaaf kon na het 1-1 gelijkspel bij FC Twente goed leven met het behaalde resultaat. De Duitse oefenmeester wil in de return toeslaan met zijn Werder om zo zicht te houden op de tweede ronde in de Champions League.

'We mogen tevreden zijn met prestatie tegen Twente'

'Ik geloof dat we op grond van de tweede helft content moeten zijn', tekende de Twente-website op uit de mond van Schaaf. 'Daar zat ook meer in dan in de eerste. Wanneer je achter komt ben je blij als je gelijk maakt, maar er waren mogelijkheden op meer.'

Ondanks die mogelijkheden was Schaaf tevreden met het resultaat. 'Het was voor ons belangrijk om hier een punt te behalen en beter spel te laten zien dan de voorafgaande weken. Ik denk dat we tevreden mogen zijn over onze prestatie.'

Over twee weken ontvangt Werder in eigen stadion Twente. Het treffen is cruciaal voor groep A, waarin beide ploegen na drie duels op twee punten staan. Internazionale is koploper met zeven punten, terwijl Tottenham Hotspur volgt op drie punten afstand.

Bij de Duitsers viel doelman Tim Wiese vlak na rust uit met een naar het zich liet aanzien ernstige knieblessure. Hoewel een scan later definitief uitsluitsel moet geven, stelde de goalie zelf een eerste diagnose die de ergste schrik enigszins kon wegnemen.
'Ik voelde direct dat het een knieband was en niet een kruisband.' Toch zal Wiese zeker enkele weken uit de roulatie zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen