Weer met lege handen: Kuijt lijdt zesde nederlaag op rij

Dirk Kuijt is zondag ook bij Charleroi onderuitgegaan met KV Beerschot. De promovendus bezit slechts één punt na zeven wedstrijden in de Belgische Pro League.

Sporting Charleroi
3 - 0
Beerschot
Beerschot

Na een kwartier spelen kwam Beerschot op achterstand in de industriestad door Daan Heymans. Voor de aanvallende middenvelder was het alweer zijn zesde competitiedoelpunt van het seizoen. Kort na rust vergrootte Grejohn Kyei de zorgen voor trainer Kuijt door de 2-0 te maken. Linksbuiten Antoine Bernier maakte het in de 58ste minuut nog wat pijnlijker.

Tijdens de seizoensouverture sleepte Beerschot nog een punt uit het vuur tegen OH Leuven (0-0), maar daarna slikte het louter nederlagen. Met onder anderen ex-Ajacied Ar'Jany Martha, Hervé Matthys (voormalig ADO Den Haag, Excelsior en FC Eindhoven) en Ryan Sanusi (ex-Sparta Rotterdam) aan de aftrap kon Beerschot zondagavond opnieuw geen vuist maken. Komende zaterdag staat een thuisduel met het eveneens laaggeklasseerde STVV op de rol.