Werk aan de winkel voor De Zerbi bij Olympique Marseille

Reacties

Werk aan de winkel voor het Olympique Marseille van Roberto De Zerbi. De Italiaanse oefenmeester stond zondag voor het eerst aan het roer tijdens een wedstrijd van zijn nieuwe club, die met 0-2 verloren ging tegen Nimes.

Werk aan de winkel voor De Zerbi bij Olympique Marseille
Olympique Marseille
Olympique Marseille
0 - 2
Nîmes
Nîmes

Marseille speelde zondag de eerste van de vijf geplande oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het Franse Nimes, dat afgelopen seizoen nog op de negentiende plaats eindigde in de Ligue 2, was de tegenstander. Op het hoofdveld van het trainingscentrum van Marseille werd met 0-2 verloren.

Marseille speelde onder andere met Amine Harit en Faris Moumbagna, maar nog zonder Mason Greenwood. De 22-jarige spits, die zich onlangs uitsprak over de controverse die is ontstaan door zijn transfer, bleef de hele wedstrijd op de bank. 

Aanstaande woensdag gaat het Marseille van De Zerbi al voor een herkansing. Er wordt dan geoefend tegen Toulon. Verder spelen Les Olympiens nog tegen Pau, Sunderland en FC Augsburg voordat de Ligue 1 op 19 augustus weer van start gaat. Marseille trapt het seizoen dan af met een uitduel bij Stade Brest, de club van Marco Bizot die zich afgelopen voetbaljaargang wist te kwalificeren voor de Chamipons League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.