Willem II pikt nieuwe spits op in België

Reacties

Willem II heeft zich versterkt met Emilio Kehrer. De 22-jarige spits komt over van Cercle Brugge. Hij heeft een contract getekend tot medio 2027, met een optie voor nog een jaar.

Willem II pikt nieuwe spits op in België
© Pro Shots

De loopbaan van de Duitse spits begon in de jeugdopleiding van Freiburg, waarvoor hij in 2021 zijn debuut maakte voor het eerste elftal. Een jaar later maakte hij de overstap naar Cercle Brugge, waardoor hij afgelopen seizoen werd verhuurd aan KMSK Deinze. Voor Deinze was hij in 24 wedstrijden goed voor 6 goals en 3 assists.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik heb ontzettend veel mooie verhalen gehoord over de club, de supporters en de sfeer in het stadion', aldus de rappe aanvaller, die ook nog op de flanken uit de voeten kan, via de clubkanalen. 'Het maakt mij niet veel uit waar de trainer mij positioneert, het gaat om onze spelprincipes. Ik maak graag loopacties met of zonder bal. Ik hoop dat ik in de Eredivisie van waarde kan zijn met goals en assists!'

Met de komst van Kehrer is geanticipeerd op het vertrek van Thijs Oosting naar FC Groningen, zo laat Willem II weten.

Spelersprofiel

E. Kehrer


Geboortedatum:
20 maart 2002
Leeftijd:
22
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
67 kg
Huidige club:
Willem II
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.