Wilmots wil geen risico nemen met Dembélé

Reacties

België moet het in de achtste finale tegen Hongarije zo goed als zeker doen zonder Moussa Dembélé. De middenvelder kampt nog steeds met lichte enkelklachten.

Wilmots wil geen risico nemen met Dembélé

De voormalige middenvelder annex aanvaller van Willem II en AZ liep in de tweede groepswedstrijd tegen Ierland een enkelblessure op. Daardoor kon hij enkele dagen niet trainen. Hoewel de middenvelder van Tottenham Hotspur inmiddels al wel weer actief is op het trainingsveld, komt het duel met de Hongaren hoogstwaarschijnlijk te vroeg.

In de afsluitende groepswedstrijd tegen Zweden was Radja Nainggolan de vervanger van Dembélé. Uitgerekend de middenvelder van AS Roma maakte het enige doelpunt van de Belgen.

Bondscoach Marc Wilmots zal geen risico's met Dembélé willen nemen. De Belgen kijken daarbij ook al verder dan de achtste finale. In een mogelijke kwartfinale van het EK zou Dembélé immers wel weer in actie kunnen komen. De Rode Duivels nemen het als de Hongaren zondagavond (21.00 uur) verslagen worden op tegen de winnaar van de achtste finale tussen Wales en Noord-Ierland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.