Wiltord op de wip bij Arsenal

Sylvain Wiltord heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Arsenal. De Franse aanvaller weigerde zaterdag op de laatste speeldag van het Premiership te spelen tegen Southampton en reisde prompt af naar zijn vaderland.

Het geruzie tussen Wiltord en Arsenal dateert van afgelopen donderdag, toen de spits zich pas laat in de middag voor de ochtendtraining meldde. Vrijdag kwam Wiltord opnieuw te laat. Toen Wenger hem op zijn onprofessionele gedrag aansprak, zei de spits dat hij nooit meer voor Arsenal wilde spelen.

Wiltord is al maanden ontevreden over zijn rol bij The Gunners. De international speelde maar twintig van de 38 competitiewedstrijden van Arsenal, waarvan ook nog eens zeven duels als invaller. Wiltord liet al enkele malen weten geen heil te zien in het roulatiesysteem van Wenger, die ook nog beschikt over de spitsen Thierry Henry, Nwankwo Kanu en Dennis Bergkamp.

Arsenal-manager Arsène Wenger reageerde woedend op de werkweigering van Wiltord. Volgens Engelse media wil de oefenmeester de spits zo snel mogelijk verkopen.

Bekijk hier al onze video's