Zidane heeft Benzema op tijd terug voor El Clásico

Reacties

Karim Benzema heeft de groepstraining hervat bij Real Madrid. De Franse spits is hersteld van de hamstringblessure die hem deze maand tot nu toe aan de kant hield. Trainer Zinedine Zidane kan daardoor met een fitte selectie toewerken naar El Clásico, die zaterdag 2 april op het programma staat.

Zidane heeft Benzema op tijd terug voor El Clásico

Nadat Gareth Bale begin deze maand al zijn rentree had gemaakt na anderhalve maand afwezigheid door een kuitblessure, is met Benzema ook de laatste van het aanvalstrio BBC op de weg terug. De 28-jarige aanvaller was vóór zijn kwetsuur op dreef met zeven competitiegoals in 2016. Desondanks ving Real de absentie van Benzema – in totaal al goed voor 23 goals in 25 duels - tegen Levante (3-1), Celta de Vigo (7-1), AS Roma (2-0) en Las Palmas (2-1) uitstekend op.

Met de zware competitiewedstrijden tegen Sevilla en Barcelona in aantocht, komt de rentree van Benzema op een bijzonder goed moment. Met twaalf punten achterstand op de Catalaanse koploper kan De Koninklijke zich het niet veroorloven het gat in de Primera División nog groter te laten worden. Lastig zat, want zondag ontbreken Pepe en Sergio Ramos in het thuisduel met Sevilla door schorsingen en over tweeënhalve week gaat Real op bezoek in Camp Nou.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.