Zitting in Zeist leert dat PSV vrijdagochtend bericht krijgt over Bosz

Reacties

PSV krijgt vrijdagochtend te horen of Peter Bosz daadwerkelijk een schorsing krijgt vanwege het interview waarin Danny Makkelie het gespreksonderwerp was. Dat is de conclusie van de avond waarop Bosz moest voorkomen in Zeist.

Zitting in Zeist leert dat PSV vrijdagochtend bericht krijgt over Bosz

Het verhaal van Bosz is bekend. Na afloop van het duel met PSV richtte de oefenmeester zich volgens de KNVB op een verkeerde manier tot Makkelie, waardoor de aanklager van het Nederlandse voetbalorgaan een onderzoek startte met als gevolg dat Bosz donderdagavond voor moest komen in Zeist.

De aanklager en advocaat van Bosz gooiden over en weer allerlei argumenten over de schutting, waarna ook Bosz zelf zich mocht verweren. Nadat alle partijen aan het woord waren geweest, werd door de tuchtcommissie medegedeeld dat PSV op vrijdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur een telefoontje zal ontvangen vanuit Zeist met de mededeling of Bosz geschorst is of niet.

Het is dus nog onbekend of Bosz zaterdagavond op de bank zit tijdens het duel tussen AZ en PSV. Die wedstrijd wordt om 18.45 uur gespeeld in Alkmaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.