Zlatan reageert karakteristiek op kritiek Milan-supporters

Reacties

Fans van AC Milan hebben schoon genoeg van de tegenvallende prestaties van de club. In de verloren thuiswedstrijd tegen Liverpool was het gejouw goed te horen. Ook Milan-adviseur Zlatan Ibrahimovic ontkomt niet aan kritiek. Voor de wedstrijd reageerde Zlatan zoals alleen hij dat kan.

Zlatan reageert karakteristiek op kritiek Milan-supporters
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
1 - 3
Liverpool
Liverpool

Ibrahimovic moest het al een aantal weken ontgelden. Hij was weken niet aanwezig en na een slechte seizoenstart keerden fans zich tegen de Zweed. Dinsdag verscheen hij voor de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool bij Sky Sports.

'Als de leeuw van huis is, komen de kittens', stak de oud-spits van wal. 'Zodra de leeuw terug is, verdwijnen de kittens. Ik vertrok vanwege persoonlijke redenen. Ik ben de baas en iedereen werkt voor mij en we werken in stilte', ging de Milan-adviseur verder. In de studio zat voormalig Milan-speler en -directeur Zvonimir Boban. Zlatan: 'Nog één keer, zodat ook Boban het begrijpt: ik ben de baas.'

Slechte start
De start van Milan is niet best. Na vier duels in de Serie A staat de club op de tiende plaats. Fans waren van plan om afgelopen weekend al te protesteren maar de 4-0 zege op Venezia stelde dat even uit. Dinsdagavond keerde de malaise terug toen Liverpool met 1-3 te sterk was in San Siro.

Vanaf minuut 75 vertrokken fans alvast naar huis. De overgebleven supporters lieten van zich horen. 'Laat eens wat ballen zien', scandeerden zij. 'Jullie maken ons te schande', klonk het later, beginnend vanaf de Curva Sud, de harde kern van de Rossoneri.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.