Zo vangt Bosz de absentie van Karsdorp en Schouten bij PSV op

Reacties

Ismael Saibari, Malik Tillman en Guus Til vormen dinsdagavond het middenveld bij PSV in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Saibari speelt bij afwezigheid van Jerdy Schouten als controlerende middenvelder.

Zo vangt Bosz de absentie van Karsdorp en Schouten bij PSV op
© Pro Shots
PSG
PSG
12'
0 - 0
PSV
PSV

Bosz moet in Parijs improviseren door de blessures van Rick Karsdorp, Schouten en Joey Veerman. Bij afwezigheid van de Volendammer startte Saibari zaterdag al op het middenveld in Alkmaar aan de zijde van Guus Til, nu speelt de Marokkaan op 6 en komt Tillman in de ploeg. 

Achterin krijgen Olivier Boscagli en Ryan Flamingo op de backposities gezelschap van Mauro Júnior en Matteo Dams. Voorin heeft Bosz niets gewijzigd ten opzichte van het duel met AZ (1-2 zege). Noa Lang behoudt zijn basisplaats dus, naast Luuk de Jong en Johan Bakayoko.

Opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Til, Saibari, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang. 

Bij Paris Saint-Germain krijgt de Zuid-Koreaan Kang-In Lee in de punt van de aanval de voorkeur boven Marco Asensio, Randal Kolo Muani is niet geheel wedstrijdfit. Op het middenveld ontbreekt Vitinha. João Neves speelt aan de zijde van Fabián Ruiz en Warren Zaïre-Emery. 

Alles over PSV op VI PRo

PSV bereidt zich in Frankrijk voor op het uitduel met Paris Saint-Germain. Op VI PRO blikken we vooruit op de derde Champions League-wedstrijd van de Eindhovenaren.

Dit kan PSV verwachten van Paris Saint-Germain.
PSV is door de lucht beter dan Paris Saint-Germain.
Waarom Peter Bosz juist heel erg blij was met Noa Lang.
De staat van PSV: de selectie langs de meetlat.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.